Årbok 2014 og kalender 2015

2014-11-21 19.49.35Kalender og årbok har kommet fra trykkeriet. Fra og med lørdag 22.11. er de til salgs på Coop Mosvik og hos Tante Pose. Om noen dager kan du også finne dem på Gulburet og på bokhandel i Steinkjer. Og vi sender i posten, selvsagt. 250 for begge, porto inkludert, eller 130 + porto kr 30 for én av dem.

Hvis du vil ha bok/kalender tilsendt kan du sende epost til kasserer Øyvind Løkken. Vi legger ved giroblankett. Du kan også be om å bli abonnent, da sender vi til deg hvert år, uten at du trenger å fornye bestillinga.

Noe av det som står i årboka i år: Kolbein Dahle om bygningene på Vinje bruk, Sissel Jåma om samene i Mosvik, Biografier over ordførerne Jarle Aune og Asbjørn Wibe, Otto Sandhaug om jektskipper Jørgen Viken, Olav Pedersen minnes Daniel Sæterås, Per Vennes om rutebåtene på Indre Trondheimsfjord, Morten O. Haugen om «Mosvik anno 1954», Minnestafetten om Waldemar Lønvik og bussen hans, «Galleri Mosvik» med blinkskudd av Arnold Lorentsen og Grethe Belsvik Myrabakk.

Glimt fra kalenderen: Mosvik hornmusikk 1966, håndballag på Framverran ca 1950, Lorentsens trevarefabrikk og syersken Olga Dala.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s